miercuri, 19 martie 2014

Valentina Vidrascu-stil, artă si traditie

    Valentina Vidrașcu a  lansat prima colecție în anul 1999, inspirată de portul național românesc. Ea se dedică în totalitate creației sale, pentru că acum să fie unul dintre cei mai cunoscuți designeri vestimentari. Îndradevăr, colecțiile sale sunt diferite și inedite față de conteporanietate, dar consider că, anume acest port ne poate diferenția din mulțime, anume hainele cu motive populare reușesc să ne creeze o atitutide și să definească caracterul individual.

   La invitația Doamnei Maria Băsescu , cu ocazia Zilei Internaționale a femeii, Valentina Vidrașcu și-a prezentat minunata colecție primăvara-vară  la Palatul Cotroceni.

   În ceea ce provește modelingul V.Vidrașcu marturisește că : ,,...cred că modellingul este o șansă pe care Dumnezeu o dă odata în viață, și nu la toate.Dincolo de bani, de succes și de relații,există acea senzație de nedescris pe care o trăiește o femeie cînd se află pe podium". În toți acești ani de carieră, designerul basarabean a știu cum să îmbine utilul și plăcutul, cum să mențină acea picătură dominantă de port popular și totodată să scoată un produs modern, calitativ și rafinat.
 
   Creatoarea folosește doar țesături ,blănuri ,broderii și fire naturale.Fiecare creație a sa este asemeni unei opere de artă , la fel de rafinată și colorată. Cred că fiecare dintre noi ar trebui să aibă o ie by Valentina Vidrașcu, pentru a vă convinge de finețea țesăturii și a stilului său atașez niște poze!

   Apropo majoritatea vedetelor au deja în gardorobele sale ii by Valentina Vidrașcu.Iar pe pagina pe facebook designerul organizează diferite concursuri ,unde puteți cîștiga una dintre creațiile sale https://www.facebook.com/ValentinaVidrascuOficial
                            www.valentinavidrascu.ro























Ie Viorica, din voal de mătase cu dantelă











































Ie din voal de mătase cu dantelă,print digital și aplicații de mărgele


















Elisabeta.Rochie ie din voal de viscoză și dantelă cu broderie și mărgele aplicate




















Flora.Ie din voal de mătase și dantelă




















Lucreția.Bundiță din brocart cu blană de vulpe și aplicații





















Caterina.Bundiță din lînă cu broderie și aplicații metalice și dantelă





















Ana Maria.Palton din stofă de lînă cu inserții de broderie veche,aplicații metalice și blană



















 



 În colecțiile designerului Valentina Vidrașcu există rochii sau ii ce au nume feminine,astfel puteți să vă regăsiți numele și să achiziționați articolul dat. Jurnal Modern avînd permisiunea creatoarei V.V., promovează stilul autohton și portul popular, care sunt și cartea de vizită a Basarabiei!



                                                                                                      Cu dragoste de frumos,Mihaela!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu