duminică, 16 martie 2014

Tînara ce se hraneste cu handmade

   Fiecare tinăr în prezent tinde să se evidențieze prin ceva, care sa-l facă deosebit și original. Bijuteriile ne oferă posibilitatea să ne exteriorizăm stilul creativ. Trendul handmade este la mare căutare acum, pentru că majoritatea obiectelor sunt unice și fiecare domnișoară dorește ca accesoriu său să fie cel mai inedit.
  Nu am o mare colecție handmade, dar am îndrăgit bijuteriile făcute prin tehnica frivolite și încetul cu încetul îmi achiziționez cîte ceva. Una dintre tinerele care a început să confecționeze este Tatiana, bijuteriile ei se numesc Rei Scarlet și deja sunt un brand foarte cunoscut pe Internet. Pe pagina ei de facebook ea organizează și diferite concursuri, în cadrul cărora este foarte darnică. Această tehnică necesită o atenție și răbdare maximă, pentru că lucrul este extrem de migălos.
  Tatiana de doi ani se mîndrește cu lucrările sale, care sunt prezente la diferite expoziții, ea confecționează coliere, cercei și diferite alte accesorii și din bijuterii scumpe, cum ar fi pietrele de hrustalis sau perle naturale. Cred că pentru a vă convinge de eleganța și frumusețea acestor lucrări atașez niște poze cu lucrările Tatianei.

Pentru contact o găsiți aici: www.facebook.com/reiscarletjewelry
                                         reiscarlethandmade@gmail.com











Iar pentru a vă convinge cîtă dragoste pune Tatiana în fiecare lucrare a sa priviți (minutul 19:30):







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu