sâmbătă, 8 martie 2014

La mulți ani,femeie!

    Hello fetele! Astăzi de dimineața ne sculăm ,facem manichiura,coafura,ne alegem hainuțele pentru că...pentru că...este 8 MARTIE! Mda fetele... ziua mult așteptată a poposit, ne simțim mîndre pentru că suntem femei, azi barbații speciali din viața noastră ne vor face fericite cum știu ei mai bine, vor pune capăt chinului la care au rezistat umblînd prin magazine după cadori care mai de care.(depinde fiecare și ce merită)

           
Manichiură de 8 martie 















    În anul 1910 la Copenhaga,s-a hotărît că o zi pe an să fie consacrata femeii muncitoare,astfel cu trecerea timpului popoarele au interpretat aceasta sărbătoare diferit, unii zic că de 8 MARTIE copiii oferă mămicilor flori sau lucruri handmade,alții zic că bărbații fac cadori fetelor și femeilor pe care le respecta și le iubesc. La noi sunt valabile ambele legende.
  În fine, dragi femei, fie ca de 8 Matie să primiți în dar cele mai minunate flori, iar bărbații din viața dn-voastră să înțeleagă că mai scumpă ca femeia este doar femeia, noi suntem dătătoare de viață, noi reușim sa cucerim lumi și să mișcăm mări sau cum am auzit aseară într-o emisiune televizată ,,Mai bărbată ca bărbatul,doar femeia poate fi". Vă doresc un 8 MARTIE fericit și plin de emoții pozitive!


                                                                                       
                                               








                                                                         Cu dragoste,Mihaela!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu