duminică, 9 martie 2014

A noastră Natasha Rostova

    Moldova este o țară plină de talente ,dar din păcate politica țării nu promovează la justa valoare aceste fructe ale societății, iar vedetele noastre caută sprijinul în alte țări. Chiar dacă s-a scris mult despre ea ca și cum nu ar avea voce sau că tot ce are este rodul muncii altcuiva, eu o apreciez mult de Natalia Gordienko(apropo Natasha Rostova) deoarece  în fiecare emisiune care este invitată reușește să se afirme ca o fată bine educată, care își cunoaște limitele. Chiar dacă vorbește rusește s-a făcut remarcată străduința ei de a vorbi frumos și corect românește.
 Recent și-a lansat videoclipul KRASAVCIK,care s-a filmat în Ucraina cu o casă de producție de acolo și pentru că în Ucraina mai exista o cîntăreața cu numele Natalia Gordienko,ea a fost nevoită sa-și schimbe numele de scenă în Natasha Rostova. Videoclipul este extraordinar, Natalia fiind precum o regină,ce are toți baieții krasavciki (din rusă ,care înseamnă frumușei) la picioarele ei.
  În general, ea este o fată foarte frumoasă și mereu apare în ținute elegante,alese cu gust, apropo Natalia în garderoba sa are și haine made in Moldova precum DiVero sau O'Blanc.
  Consider că Natasha Rostova este o vedetă ce merită tot respectul nostru pentru talentul și străduința ei de a arată bine și a scoate pe piață un produs de calitate. Deci,haideți să audiem noua sa piesă!



                                                 Cu dragoste,Mihaela!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu