duminică, 16 martie 2014

Cristina Scarlat are o piesă pentru Europa

   Cristina Scarlat este interpreta ce ne va reprezenta țara în cadrul show-ului Eurovision 2014 la Copenhaga. Ea a fost favorita juriului, iar alesul publicului-Boris Covali. În general, organizarea finalei a fost mult mai bună decît cea a semifinalei, majoritatea concurenților și-au schimbat costumele și au dat tot ce au avut mai bun.
   Cristina ne-a oferit un show metalic pentru piesa Wild Soul, îmbracată intr-o rochie foarte grea transformers. Ea este posesoarea premiului mare la concursul republican de romanțe ,,Crizantema de argint" ,laureata festivalului internațional de muzică ,,Șlagărul de aur", premianta concursului ,, Slaveaskaia zdezda" .
   Cristina este o femeie puternică, poate să se descurce minunat între familie și carieră, avînd un soț ce o susține-Sergiu Gârlă și o fiică, care este cea mai zvăpăiata susținătoare a mamei sale.
  Partenerii Eurovisionului-2014 Orange și Moldova Agroindbank i-a oferit Cristinei și dansatorilor ei premii valoroase,din cele spuse pentru interpretă un cec în valoare de 1000$,iar pentru dansatori-700$.
  Din cele spuse, Cristina Scarlat este sigură pe puterile sale și promite sa claseze Moldova pe un loc de frunte, noi suntem siguri în puterile tale, așteptăm ceva nou și inedit. Cristina Scarlat mult succes!!!!

Audiați piesa și vizualizați evoluția interpetei live aici:






                                                    Cu dragoste,Mihaela!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu